Už je to tady! Seriál Běhej lesy, do jehož premiérového ročníku se zapojilo téměř 3 500 běžců všech věkových kategorií, odstartoval registrace na rok 2016. Máme pro vás opět kvarteto závodů v lokalitách, které jste si zamilovali. Do kterého z nich s námi vyběhnete vy?

Pro pořádek: Běhej lesy je běžecký seriál, který vám nabízí trasy z 80 % na měkkém povrchu a ze 100 % na čerstvém vzduchu. Naše trasy jsou vhodné jak pro začátečníky, tak i zkušené a ostřílené běžce. Kratší tratě budou mít délku okolo 10 kilometrů, v případě delší varianty se budeme pohybovat okolo půlmaratonských 21 kilometrů. Záleží vždy na tom, jak nám příroda dovolí :-). V roce 2016 nezapomeneme ani na děti, kterou se mohou těšit na závody na 500 metrů či 1 kilometr.

A kde tedy poběžíme? Na konci května – konkrétně 28. – se podíváme do Lednicko-valtického areálu zapsaného na listině světového dědictví UNESCO, 18. června proběhneme pod hradbami Karlštejna, 13. srpna nás na start vyveze sedačková Lanovka v Bílé v Beskydech a 3. září se z Bedřichova vydáme po stopách legendární Jizerské 50.

Startovné na všechny závody začíná stejně jako v premiérovém ročníku na 400 Kč při registraci dvou a více závodníků najednou, startovní čísla na všechny závody seriálu Běhej lesy se dají ve zvýhodněném balíčku pořídit za 1 600 Kč. Využijte jej – aspoň budete mít motivaci do tréninku! Děti poběží opět za stovku. Připraveny budou opět týmové soutěže Tandem a Slow motion.

Tisková zpráva