Vážení zájemci o účast v závodu ADIDAS – CONTINENTAL BESKYDSKÁ SEDMIČKA 2014, závod je v tuto chvíli vyprodán a registrace je uzavřena.

Vzhledem k tomu, že posledním dnem, kdy mohli závodníci své registrace uhradit byl pátek, prodloužili jsme lhůtu pro spárování plateb do úterý 4.2.2014. Pokud do uvedené doby Vaše platba nedorazí na účet, nebo nám od Vás nepřijde např. naskenovaná složenka potvrzující úhradu startovného, budou všechny nezaplacené registrace automaticky vymazány podle toho kdy byly registrovány. Automatické mazání začne 5.2.2014 v 4:00 hod ráno.

Vzhledem k velkému zájmu o účast v závodu Adidas – Continental Beskydská sedmička 2014 a s ohledem na fakt, že většina registrací již byla uhrazena, jsme v tuto chvíli uzavřeli všechny registrační formuláře a necháme prostor pro doběhnutí plateb zbývajících registrací. Během následujících týdnů dojde k průběžnému promazání těch, kteří si to rozmysleli, stejně tak dojde k registrování těch závodníků, kteří si zakoupili dárkový certifikát (nebylo jich málo).

V tuto chvíli předpokládáme opětovné spuštění registrace na případná volná místa 20.2.2014. O pří­padném otevření registrace pro volná místa budete informování e-mailem, na facebooku závodu a samozřejmě i na stránkách Adidas – Continental Beskydské sedmičky 2014.

Organizační tým B7.